Aan het stuur van je loopbaan

WORKSHOP

Heb je loopbaanvragen maar geen recht op een loopbaancheque? Dan is deze workshop iets voor jou.

 Ook als je nog niet lang aan het werk bent, kan je het gevoel hebben dat je energiepeil zakt. Misschien zit je niet helemaal op je plek of zijn er zaken waar je moeite mee hebt. Je voelt het wel, maar je weet niet hoe je er mee aan de slag moet.

We helpen je op weg!

INHOUD

 ‘Aan het stuur van je loopbaan’ bestaat uit 2 workshop van telkens 3 uur.

Tijdens deze workshops focussen we op je sterktes en talenten. We maken (terug) zichtbaar wat misschien al een poosje ondergesneeuwd was. We gaan op zoek naar je drijfveren,  de sterktes in je valkuilen en in welke omstandigheden je op je best bent. We gaan aan de slag op een krachtgerichte manier. De werkvormen die we gebruiken zijn motiverend, hebben een speels kantje en zijn bovenal sterk waarderend. Dit maakt ze laagdrempelig en zorgt voor veiligheid in de groep.

Je gaat naar huis met een pak inzichten en een zicht op je volgende stap.

PRAKTISCH

DOELGROEP

Jonge werknemers en werkzoekenden (18-29 jaar). Ben je ouder maar voel je je toch aangesproken? Neem dan zeker contact op.

LOCATIE

De workshops gaan door in Gent (Eskimosite, Wiedauwkaai 23P)

DATA

Je kan je inschrijven voor workshopreeks 1 of -reeks 2.
Het is belangrijk dat je beide sessies mee volgt.

  • Reeks 1: 3 mei en 17 mei 2021 van 19u tot 22u. (laatste plaatsen)
  • Reeks 2: 2 juni en 16 juni 2021 van 19u tot 22u.

PRIJS

Dankzij het Inside Out Fonds beheerd door de Koning Boudewijnstichting kunnen we deze workshop gratis aanbieden voor jongeren.

Ben je ouder maar heb je toch interesse? Neem dan contact op via onderstaande knop.

WORKSHOPBEGELEIDING

LISELOTTE PATTYN

Misschien ben je een buikdenker. Je weet intuïtief wat er moet gebeuren. Maar dat betekent niet dat je daarom altijd verder kan. Ik ben graag je sparringpartner om actiegericht na te denken over de volgende stappen.

“Liselotte houdt je de spiegel voor die je nodig hebt door gerichte vragen en gevatte opmerkingen. Een aanrader om je gedachten te ordenen en echt tijd te maken om na te denken over je loopbaan.” – NDB

Deze workshop kunnen we gratis aanbieden dankzij de steun van het Inside Out Fonds, beheerd door Koning Boudewijnstichting.

%d bloggers liken dit: